[ dreapta credintă ] [ drumul sufletului dupa moarte ] [ yoga ] [ magie. vrăjitorie ] [ diavol ] [ sex ] [ avort ] [ noroc ] [ superstitii ] [ OZN ] [ muzica rock ] [ bioenergie ] [ horoscop ] [ noile buletine 666 ] [ alte religii ] [ televizor ] [ vise ] [ stiintă si religie ] [ păcate ] [ canoane ] [ căsătorie familie ] [ rugăciuni ] [ cum postim ] [ asceza ] [ foto galerie ] [ interviuri online ] [ psaltică MP3 ] [ calendar ortodox ] [ cărti ] [ duhovnici ] [ noutăti ] [ index ]
 UN VIS CIUDAT

In perioada aceea nu mă implicasem încă în Mind Control, nici nu aveam multe contacte cu yoghini din ashram, si trecuse destul timp de când întrerupsesem legăturile cu hipnotizatorul.

Asadar, într-o seară am avut următorul vis. Mergeam pe un drum de tară. Pe marginea drumului sedea o creatură ciudată cu aspect omenesc, de înăltime medie, bine legat, cu brate groase si o coadă lungă si viguroasă. Capul prezenta atât trăsături umane cât si animale, era complet chel, având urechi lungi, ascutite, si două cornite mici în vârf. întreaga suprafată a pielii îi era de culoarea bronzului. Sedea pe pământ, la marginea drumului, si mă privea. Imediat ce l-am văzut, m-am înfiorat. Mi-a fost apoi rusine de frica mea - era la mijloc si trufia vârstei -astfel încât am continuat să înaintez temerar. „Ce treabă am eu cu ăsta?“, mi-am zis. „Nici una! Nu-1 cunosc! O să-1 ignor! Voi trece ca si când n-ar exista“.

Indată ce am ajuns în dreptul lui, dintr-o săritură s-a năpustit asupra mea, m-a trântit fără nici o dificultate la pământ, m-a muscat si m-a bătut măr. Eram cuprins de tremur. M-am înspăimântat încă si mai tare, întelegând că sinele meu nu avea nici o putere să i se împotrivească. Toate membrele îmi paralizaseră si deveniseră inapte să schiteze până si cel mai mic efort. Nu-mi puteam misca nici măcar degetul mic. Nici vorbă de luptă. Eram cu totul lipsit de apărare, neputincios, căzut pradă în mâinile lui. După ce m-a tot muscat si lovit, s-a făcut nevăzut, si abia atunci am început să mă misc putin câte putin, amortit.

In dimineata următoare, mă durea trupul exact în punctele în care mă lovise. M-am sculat din somn si mă simteam ca si când as fi mâncat bătaie în realitate! Mă miram... „Bine, visu-i vis, dar ce-i cu durerea fizică?“. Eram uimit, însă nu puteam găsi vreo explicatie, nici despre durerea din trup, nici despre ciudata creatură din vis.

As fi uitat-o cu desăvârsire, dacă nu s-ar mai fi întâmplat ceva straniu. După câteva zile a venit prietena mea si mi-a zis: „Am avut un vis ciudat despre tine si m-am speriat. Ai grijă să nu ti se întâmple ceva rău! Un om-animal ciudat, cu o măciucă ce-i iesea de la brâu, te trântise jos si te bătea“. I-am cerut amănunte, si am constatat că văzusem amândoi aceeasi creatură. Am fost uluiti, dar am uitat totul foarte repede, preocupati cu aventurile noastre amoroase.

Ce fusese acel vis? O prevestire? Declararea unui război nevăzut sau adeverirea existentei unei dominatii străine asupra propriei mele persoane?

în acea vreme îmi făcea curte o cunostintă a prietenei mele. Atât eu cât si prietena mea o întâlniserăm de curând, dar ne legasem de ea foarte strâns. Prietena mea devenise între timp geloasă si îmi adresa chiar reprosuri. Tânăra aceasta nu-mi făcuse niciodată vreun avans explicit, dar se creaseră adesea situatii în care s-ar fi putut întâmpla ceva. Dormiserăm de multe ori în casa ei împreună, în acelasi pat. Ne limitasem însă la atât, căci nu doream să merg mai departe. Nu-mi plăcea ca femeie, o preferam ca prietenă.

La un moment dat am purtat amândoi o conversatie bizară, pe care a început-o ea. Ne-am vorbit uzând de toate insinuările erotice posibile, fără să spunem lucrurilor pe nume, dar atât de limpede încât m-am si mirat de inventivitatea noastră. Era o discutie foarte „subversivă“, la capătul căreia eu i-am spus limpede că nu sunt atras de ea, drept pentru care mi-a dezvăluit cât de ofensată se simte. N-am luat-o în seamă, însă mi-a spus ceva ciudat, care semăna cu o amenintare mascată.

A zis: „Bine, eu astept să-mi vină rândul în septembrie!“. Ne aflam pe atunci în iunie.

După această discutie, raporturile noastre au reintrat în normal. încetul cu încetul a devenit însă foarte lipicioasă fată de prietena mea, încât am început să mă nelinistesc. Se uitau după diferiti tineri. Eram gelos, dar nu puteam face mare lucru, căci eram si eu prins în cele de zi cu zi. însă constatam cu uimire cât de profund ajunsese să-si exercite influenta asupra prietenei mele. De altfel, era familiarizată cu ocultismul si cu toate derivatele lui. Citea autori precum Omraam Aivanhov, Carlos Castaneda sau Gurdjieff, era la curent cu învătăturile sufi ale lui Inayat Khan si cu tot felul de scrieri magico-mistice. Avea însă si o îndeletnicire practică: deseori ne „dădea în cărti“. Nu în cele obisnuite, ci într-unele de tarot, pe care le cumpărase dintr-o librărie masonică. Devenise specialistă!

Cunostea o femeie care era extraordinar de pricepută în a folosi astfel de cărti si ghicea multe lucruri din viitor. Cel putin asa pretindea. în afară de „datul în cărti“, această doamnă avea si alte „aptitudini“. Cunostinta noastră o lăuda deseori extaziată, si întretinea legături strânse cu ea. A început să o ia si pe prietena mea acolo.

Nu stiu ce lucru necurat s-a făcut! Nu cunosc exact, dar judecând după întâmplări se pot extrage oarece indicii. Oricum, la sfârsitul lui septembrie mi-am amintit de amenintarea ei voalată: „Bine, eu astept rândul meu în septembrie!“. Din luna septembrie, după un sir de uimitoare coincidente si de stupide neîntelegeri, m-am despărtit de prietena mea. Dar n-a fost numai atât. în viata mea toate lucrurile au început să meargă anapoda, si sufeream de o adâncă durere sufletească ce mă conducea spre nebunie si mă împingea către sinucidere. Ai fi zis că se prăbusise cerul peste mine. „Dar ce se întâmplă?“ - mă întrebam adesea. Mă simteam ca si când cineva se lupta cu mine în ascuns. Ca si când si-ar fi fixat drept scop al vietii sale să mă distrugă.

Am aflat de la o cunostintă comună că această fată, pe care o respinsesem ca parteneră de dragoste, împreună cu „îndrumătoarea“ ei care ghicea în cafea, dădea în cărti si făcea si altele asemănătoare, discutaseră deseori pe seama mea la întâlnirile lor si mă aveau drept tintă a activitătilor lor de sorginte ocultă.

Acest neverosimil sir de coincidente, de neîntelegeri, de nenorociri, de durere sufletească si confuzie, care mi s-au întâmplat în acea perioadă, s-ar fi putut oare datora practicilor magice ale acestor „doamne“? Ar mai fi avut oare aceste „doamne“ vreo putere asupra mea dacă eu as fi trăit o viată crestinească? Cu sigurantă că nu. Viata mea inadecvată era cea care dădea drepturi Diavolului - căci el era „domnul“ respectivelor „doamne“.

„Ti-au făcut vrăji“, m-a prevenit un oarecare bătrân foarte versat care mă simpatiza... Atunci am râs.

Răul se făcuse, dar Dumnezeu, Care a îngăduit acest lucru, avea să scoată un infinit mai mare bine din această întâmplare mai târziu. în scurt timp l-am cunoscut pe părintele Paisie, care m-a ajutat să depăsesc si acest război, acoperindu-mă ca pe un pui de găină cu aripile sale duhovnicesti. Iar ceea ce i s-a întâmplat apoi „prietenei“ care mi-a provocat toate aceste neplăceri a fost cu mult mai rău decât durerea mea sufletească. însă Dumnezeu o va ajuta, asa cum m-a ajutat si pe mine.

Aveam în jur de 20 de ani pe atunci si eram deja implicat în astfel de „activităti“! Ce s-ar mai fi putut adăuga?!>> CAPITOLUL URMATOR >>MARII INITIATI AI INDIEI SI PARINTELE PAISIE

Cuvânt către cititor
Referintă biografică

PARTEA INTAI - ÎMBOLDIREA SPRE RĂU
Rădăcinile mele
Aris hipnotizatorul
Alexandra
Cineva invizibil mă loveste
Un vis ciudat
Demostene masonul

PARTEA A DOUA - AJUTORUL DUMNEZEIESC
Prima vizită în Sfântul Munte
Intâlnirea mea cu Bătrânul Paisie
"Cu ce drept te amesteci în viata mea?"
Crucea izvorăste mireasmă
Vedenia
Primele mele încercări "duhovnicesti"
"Micile" harisme ale bătrânului
"Metoda" învătăturii bătrânului - Duhul Sfânt
Marea binecuvântare
Ingerul păzitor

PARTEA A TREIA - ÎNTRE DOUĂ TRADITII SPIRITUALE
Intâlnirea cu Swami Yogamukananda
Mind control - "Nu tot ce străluceste este aur..."
"Tras de păr" către Sfântul Munte
Coiful duhovnicesc
Lămurire

PARTEA A PATRA - VIATA MEA ÎN INDIA
India
Intâlnirea la Benares
Călătoria către Babaji - "zeul" întrupat
Himalaya: în ashramul "dascălului dascălilor"
La New Delhi, în ashramul lui Shri Aurobindo
La Mongyr: ashramul lui Satyananda
Oamenii ashramului
Allahabad: a doua întâlnire cu Babaji
Evenimentele spirituale
Mărturia Maicii Gavrilia
Ce am descoperit în biblioteca lor
Din nou în ashramul lui Shri Aurobindo

PARTEA A CINCEA - DUPĂ INDIA, ÎNAPOI ÎN GRECIA
Revenirea în Sfântul Munte
Lumină sau întuneric
Diavolul, îngerul si Maica Domnului
"Operatia"
Mos Ilie ....
Să nu-L ispitesti pe Domnul Dumnezeul tău
Tufa de dafin
Bătrânul străluceste
Vindecarea creierului
Armata
Bătrânul Porfirie
Rugăciunea si mantra
Dumnezeiasca împărtăsanie
Tainele crestine si lucrările magice

PARTEA A SASEA - CUGET, DECI EXIST
Efecte sociale ale învătăturii de credintă în hinduism si crestinism
Yoga: religie sau stiintă?
"Viata armonioasă" sau tehnica înselării
Inviere sau reîncarnare?
Influenta practicii yoga asupra trupului si a mintii
"Dumnezeii" hinduismului
Idolii neamurilor sunt demoni
Meditatie si autohipnoză
Epilog


carti ortodoxe librarie